Gruppeforløb/personlig udvikling for psykologer, psykoterapeuter & professionelle

 

Betingelser og generelle vilkår

 

 

Tilmelding

Samtidig med tilmeldingen opkræves et depositum på kr. 6.450,- hvorefter tilmeldingen er bindende, og depositummet refunderes ikke. Resten af beløbet opkræves 6 uger før gruppestart, med mindre andet er aftalt. Ved tilmelding senere end 6 uger før gruppestart opkræves det fulde beløb for kurset.

 

Fremmøde regler

Hygum & Kragh følger de retningslinjer, der er udarbejdet af Dansk Psykologforening og der forventes 100 % fremmøde af alle deltagere. Der vil i visse tilfælde, f.eks. alvorlig sygdom, være mulighed for at indgå aftale med Hygum&Kragh om erstatningstimer. Erstatningstimer vil som udgangspunkt blive afregnet til fuld timepris, men Hygum&Kragh foretager en konkret vurdering i hvert enkelt tilfælde.

 

Ændringer og aflysning af gruppe fra Hygum & Kragh

Hygum & Kragh tager forbehold for ændringer af f.eks. datoer og gruppeleder indtil 8 uger før gruppestart. I tilfælde af aflysning af en gruppe eller gruppesamling pga. uforudsete omstændigheder, er Hygum&Kragh forpligtet til at arrangere en ny gruppe/dato snarest muligt. Prisen for den pågældende gruppe vil ikke blive refunderet.