Åben gruppeforløb med og uden henvisning fra lægen


mindfulenss, compassion, yoga

PRAKTISK INFO

Sæson: Efteråret 2019

Startdato: 26.08.2019 (uge 35) - Slutdato: 02.12.2019 (uge 49)

Mandage i ulige uger kl. 16.30-18.15

Sted: Ishøj Nørregade 17, 6 sal, 2635 Ishøj

Gruppeforløb med mindfulness og compassion - i feltet mellem krop og psyke. Målet med gruppeforløbet er udvikling af medfølelse og ro – i os selv, for os selv og for andre.

 

Formen er oplevelsesorienteret og vil indeholde en blanding af samtaleterapi i gruppen samt øvelser målrettet din krop, dit åndedræt og din psyke. Hovedvægten er på øvelses-delen.

 

Min/max. 4 deltagere. Gruppen mødes i alt 7 gange.

Du visiteres til gruppeforløbet ved en individuel indledende behandling/visitation á 50 min. Dette er obligatorisk, så vi sammen kan finde ud af, om et gruppetilbud er det rette for dig netop nu.

Herefter mødes gruppen hver anden mandag fra kl. 16.30 til 18.15. Gruppen mødes kun i ulige uger. Første gang gruppen mødes er mandag den 26.08.19 og sidste gang før jul er mandag den 02.12.19. Gruppen mødes i alt 7 gange - det er planlagt som et samlet forløb.

Hvis du undervejs finder ud af, at gruppeforløbet ikke giver dig det, som du havde håbet på, kan du stoppe igen, blot du husker at melde rettidigt fra, så en anden kan overtage din plads. Læs mere om afbud her. Der vil således også være mulighed for løbende optag til gruppen.

 

Deltagerkrav

Eneste deltagerkrav er, at du skal have tøj på, som du kan bevæge dig i, fx gamacher, T-shirt/top, en luntrøje og sokker samt, vigtigst af alt, at du har mod på at møde dine udfordringer af mere psykisk karakter - uanset hvad der end driller for dig - via en stille tilgang med compassion, mindfulness og nogle få, helt enkle yogastillinger.

Du kan deltage i gruppeforløbet, også selvom du ikke på forhånd har kendskab til hverken mindfulness, yoga eller compassion.

Husk! Medbring dit eget tæppe.

 

Målgruppe

Mennesker med modet til at møde egne udfordringer af mere psykisk karakter - uanset hvad der end driller  - via en stille tilgang med compassion, mindfulness og nogle få, helt enkle yoga stillinger. Forskning viser, at en kombination af samtaleterapi og meditation/compassion/yoga har virkelig god effekt, hjælper til at øge velvære og stabiliserer dit fodfæste.

 

Økonomi med henvisning fra lægen (egenbetaling)

Har du en henvisning fra lægen, kan du benytte den til dette gruppetilbud uanset henvisningsårsag.

410,06 kr. første gang (din individuelle behandling/visitation)*

231,70 kr. ved deltagelse i gruppeforløb pr gang.

 

Økonomi når du selv betaler

Du er også velkommen, selvom du ikke har en henvisning fra lægen. Det betyder, at du selv dækker udgiften til dit gruppeforløb.

975,- kr. første gang (din individuelle behandling/visitation)**

535,- kr. ved deltagelse i gruppeforløb pr gang.

Har du en henvisning fra lægen, kan du benytte den til dette gruppetilbud uanset henvisnings-årsag

Til din inspiration

*Henvisning fra lægen og medlem af Danmark? Så får du ofte tilskud på ca. 200,- kr. pr gang, med en henvisning fra lægen.

**Medlem af Danmark og selv betaler? Så har du ofte mulighed for at få tilskud på ca. 300,- kr. pr gang.

Jeg indberetter elektronisk til Danmark for dig.