Alle samtaler på telefon

Kære du! Så vi kan passe på hinanden foregår alle behandlinger/samtaler fortsat på telefon. Dette indtil den 10/5-2020. Fra d. 11/5-20: Der vil åbnes for et begrænset antal f2f/fremmøde konsultationer - dog kun efter forudgående aftale. Som udgangspunkt vil behandlinger fortsat ske som telefon- eller videokonsultation (for at mindske smitte spredning).
 

Har vi en telefon aftale så ringer jeg til dig i det aftale tidsrum. Så du skal derfor ikke møde op i klinikken, men finde dig et roligt sted hjemme hos dig selv og så ringer jeg til dig i tidsrummet for din aftale hos mig. Det har jeg masser af erfaring med og det fungerer så fint. Priser og afbudsregler er som de plejer at være.

Jeg håber på din forståelse. Vi passer godt på hinanden. Vi tales ved!

Afbudspolitik

Husk at melde afbud min. 24 timer før din aftale - og inden kl. 12.00 fredagen før din mandagsaftale - da du ellers, uanset årsag, skal betale for tiden, som er afsat til dig.

Afbud til hverdag efter helligdag er afbud, som ved mandagsaftaler.

 

OBS! Det betyder med andre ord, at jeg opkræver fuldt honorar ved udeblivelse, samt ved afbud efter fristerne, som kan du læse her ovenfor.

Priser for private

Individuel terapi kr. 980,-/45-50 min

Parterapi kr. 1.710,-/75-80 min

 

Betalingsfrister: Betaling skal falde senest samme dag, som du har din tid. Du betaler med mobilePay nr. 11504 eller kontant - husk lige penge. Tjek om du mon kan få tilskud til psykologsamtalerne fra Sygeforsikring Danmark. Hvis du kan, indberetter jeg det elektronisk for dig, så du skal ikke gøre noget.

 
 
'Pris for private' er gældende alene for private selvbetalende kunder fra den 1/4-20.
 

Priser for kommuner, arbejdsgivere mm.

Individuel behandling/samtale kr 1.150,- /50 min.

Egenbetaling med henvisning fra læge

Med en henvisning fra lægen får du tilskud til psykologbehandling. Tilskuddet dækker ikke hele beløbet, og du har derfor en egenbetaling.

Egenbetaling for voksne, pr. 1/4-20

  • 417,00 kr. for første konsultation
  • 347,71 kr. for følgende konsultationer

Egenbetalingen afregner du med mig ved hver behandling (mobilepay Nr. 11504 eller kontant - husk lige penge), og resten afregner jeg med sygesikringen.

Bank oplysninger

Danske Bank

Reg. nr. 4448

Konto nr. 4776603708

Mobilepay nr. 11504