Individuel terapi

Der er mange ting, der i perioder kan udfordre os gennem livet

  • Sorg og kriser
  • Kritisk/kronisk sygdom
  • Ulykker
  • Udfordringer med nære relationer - børn, parforhold, venner, familie
  • Eksistentielle udfordringer - livskriser
  • Stress- og arbejdsrelaterede udfordringer
  • Angst og depression
  • ... og alt muligt andet

Allerede ved første samtale vil du sikkert fornemme om et samarbejde med mig, er noget for dig. Om det vil være hjælpsomt for dig. Om du kan bruge samtalerne til at skabe fornyet fodfæste og den forandring - eller forankring - du ønsker i dit liv, privat og professionelt.

Hvad passer dig bedst...?


På kontor

Du kan også få en tid på mit kontor beliggende i Vanløse Sundhedshus.

Sæt dig i venteværelset, hvor jeg vil hente dig. 

 

 

Adresse

Indertoften 10, 3 sal, 2720 Vanløse

 

 

Online terapi

Online terapi kan være et godt valg for dig som gerne vil sidde trygt derhjemme mens du taler med din psykolog eller som har noget logistik, der bedst hænger sammen på den måde for dig i din hverdag. 

Vi kan enten tale på telefon eller du kan downloade app'en Signal (gratis for dig) eller VideoPsykolog (kan findes på Sundhed.dk), hvor vi kan se hinanden under samtalen. Jeg sender dig et link inden samtalen begynder.

Jeg vil ofte kunne tilbyde dig en hurtig tid, når du foretrækker online terapi, da logistikken er let for både dig og mig.

Udeterapi

Udeterapi er ligesom samtaleterapi - en samtale mellem dig og mig - men i stedet for at være på mit kontor, er vi ude i naturen. Ude i det fri, hvor elementet og naturen inddrages.

Nogle gange flettes naturen direkte ind og andre gange fungerer naturen indirekte, som et tæppe eller scene for samtaleterapien. 

 

Læs mere om Udeterapi

Lidt om metode

Jeg arbejder eklektisk.

Det vil kort fortalt sige, at jeg ikke kun trækker på én teori, én metode eller én teknik i arbejdet med mennesker. Jeg har altså en bred teoretisk tilgang og vælger netop de motoder og tilgange, som vurderes allermest hjælpsomme og relevante lige nu og her i forhold til det pågældende menneskes situation og udfordringer.

Af efteruddannelser startede jeg i det narrative og er inden for de seneste 8-9 år blevet særligt optaget af en af de nyeste retninger inden for kognitiv terapi, Compassion-Fokuseret Terapi (CFT)Herudover trækker jeg meget på John Bowlbys teori om tilknytning. Jeg er dybt inspireret af meditation, mindfulness og self-compassion (MSC). Jeg har endvidere særlig efteruddannelse indenfor parterapi. 

Som noget nyere er jeg også meget interesseret i skovbadning og naturterapi. Jeg har desuden en yogalæreruddannelse. Jeg deltager hvert år i efteruddannelser og går på kurser for at dygtiggøre mig og holde mig opdateret. 

Henvisning fra lægen?

Jeg har ydernummer i Vanløse - og du kan derfor bruge din henvisning fra lægen til psykolog hos mig på kontoret i Vanløse.

Det betyder helt kortfattet, at jeg arbejder med alle de kategorier og årsager til at opsøge psykolog, der henvises til i ordningen. Du kan læse her, hvilke problemstillinger, der kan ydes offentligt tilskud til.

Hvis du ønsker en tid, kan du ringe eller sende mig en kort mail. Jeg har ofte ca. 7-8 ugers ventetid. Det beklager jeg. I perioder har jeg helt lukket for tilgang af nye klienter for at have tider nok til dem, som jeg allerede har i forløb. 

 

OBS!

Jeg har pt åbent for tilgang til online terapi

med henvisning fra lægen 

 

Jeg behandler naturligvis alle henvendelser fortroligt.

Du kan bruge din henvisning til psykologhjælp fra egen læge hos mig i Vanløse - uanset hvor du selv bor. Bemærk, at henvisningen fra din læge kun er gyldig, hvis psykologen modtager den senest 3 måneder efter, at din læge har udstedt den.

Med en henvisning fra lægen får du tilskud til psykologbehandling. Tilskuddet dækker ikke hele beløbet, og du har derfor en egenbetaling (se din egenbetaling i kroner og øre her). Egenbetalingen afregner du med mig ved hver samtale og resten afregner jeg med sygesikringen.

Med en henvisning fra lægen vil du få tilbudt tider mellem ca. kl 9.00, som første tid på dagen, og sidste tid starter ca kl 14.30-15.00. De sene tider på dagen er der mest efterspørgsel på og disse er primært forbeholdt selvbetalere og/eller mennekser med et akut opstået behov for hjælp.