Intensiv parterapi

En dag helt skræddersyet til jer, hvor målet er, at I genfinder hinanden og kærligheden - selv efter stor krise. I USA er der mange gode erfaringer med såkaldte Intensives eller Marathons. Det betyder, at et par kommer en hel dag eller to hele dage. Noget for jer?

Intensiv parterapi = koncentreret parterapi for dig og din partner

Hvis I vælger intensiv parterapi får I:

  • En hel dag til fordybelse, læring og udvikling
  • En genvej til at genfinde magi og kærligheden til hinanden
  • En mulighed for at vende magtkampe til kærlig udvikling
  • Et kæmpe boost, der vil minde jer om, hvorfor I egentlig har valgt hinanden
  • En forståelse for hvilke længsler der ligger bag jeres frustrationer
  • Tag med hjem: En række værktøjer I kan tage med hjem og bruge, når I har brug for det

Dagen er helt skræddersyet til jer og målet er, at I genfinder hinanden og kærligheden igen - selv efter stor krise. 

I USA er der mange gode erfaringer med såkaldte Intensives. Det betyder, at et par kommer en hel dag eller nogle gange to hele dage. Det lyder for nogle overvældende – men det kan være et alternativ til et forløb – eller et supplement. Det er for flere par en yderst effektiv måde at lave et skift i parforholdet og i rummet mellem parret.

Intensiv parterapi bygger på den nyeste viden omkring parforhold, tilknytning og hvordan vores hjerner i den grad påvirker hinanden. Teoretisk set fusioneres elementer hovedsageligt fra Emotionsfokuseret parterapi (EFT) med elementer fra Gottman-metode for parterapi samt Compassion Focused Therapy. 

Dagen vil veksle mellem parterapi, hvor vi afdækker negative mønstre samt øvelser designet til at I får mulighed for at mærke og genfinde jeres kærlighed til hinanden. Der vil også være fokus på at berolige kroppen og nervesystemet løbende gennem dagen.

Pris:

Parterapi Intensiv varer 5 timer – inklusiv en pause på 1 time undervejs, hvor I fx kan gå en tur og spise lidt frokost.

ParIntensiv koster kr. 6.400,-

Se en lille film om EFT-parterapi

Taming the Cycle by Sharon Mead

Taming the Cycle: a lighthearted introduction to one of the key elements of Emotionally Focused Therapy for anyone who wants to improve their relationship and start toward a lasting and secure bond.

Book Intensiv par-terapi

Ring eller sms på +45 52 11 22 04