Parterapi i Vanløse

Selv stor kærlighed skal der passes godt på. Men parforholdet - og familien - er konstant under pres - job, børn, økonomi osv.

Parterapi er et tilbud til jer, som ubemærket måske er gledet lidt fra hinanden. Som måske brager ind i hinanden. Som misforstår hinanden. Det er et tilbud til jer, som engang var elskende, men nu ikke helt ved længere... Måske er I er på vej sammen? Måske er I på vej hvert til sit? Måske ved I det ikke helt. 

Parterapi er et tilbud til jer, som går og længes efter hinanden, kærlighed og intimitet - det et et rum og en lejlighed til at mødes, lytte og høre hinanden igen.

I en svær periode i jeres liv kan parterapi gøre en forskel. Samtalerne er tilpasset netop jer, jeres situation og udfordringer.

Testimonial

"Da vi startede hos dig var vi på nippet til at blive skilt. Vi kunne slet ikke finde hinanden efter alt det der var sket. Men du pegede os tålmodigt hen mod, at vi ikke var et særligt dårligt match for hinanden, men at vi var fanget i et negativt mønster. Vi fandt hinanden igen takket være dig" - Signe og Peter

Øvelse - vil I prøve en par-øvelse derhjemme?

Tænk på en ting eller egenskab, du er taknemmelig for hos din partner. Skriv det på et stykke papir. Fortsæt med at skrive en ting, eller noget du gerne vil have hjælp til af din partner. Slut af med at skrive om noget du gerne vil tilgives for af din partner. Del det med hinanden. Husk at være venlige og kærlige undervejs - både mod dig selv og din partner.

Værd at vide

Jeg har efteruddannelse inden for emotionsfokuseret parterapi (EFT), som er en parterapeutisk retning udviklet af Dr. Sue Johnson.

I EFT er det centralt at få identificere de tilknytningsmønstre, som et par kan sidde fast i. Arbejdet består derfor i at få øje på uhentsigtsmæssige - negative - mønstre (og udækkede tilknytningsbehov) for derigennem at finde frem til det parret længes efter. Her ligger stien til et mere positiv samspil.

Læs mere om hvad der sker i et EFT parterapi forløb her.

Jeg er aktuelt i gang med efteruddannelse i parterapi efter Gottman-metoden - vil du vide mere? Klik på de 2 første film nedenfor.

Inspiration - se mere fx her