Parterapi i Vanløse

Selv stor kærlighed skal der passes godt på. Men parforholdet - og familien - er konstant under pres - job, børn, økonomi osv.

Parterapi er et tilbud til jer, som ubemærket måske er gledet lidt fra hinanden. Som måske brager ind i hinanden. Som misforstår hinanden. Det er et tilbud til jer, som engang var elskende, men nu ikke helt ved længere... Måske er I er på vej sammen? Måske er I på vej hvert til sit? Måske ved I det ikke helt. 

Parterapi er et tilbud til jer, som går og længes efter hinanden, kærlighed og intimitet - det er et rum og en lejlighed til at mødes, lytte og høre hinanden igen.

I en svær periode i jeres liv kan parterapi gøre en forskel. Samtalerne er tilpasset netop jer, jeres situation og udfordringer.

Jeg arbejder primært på dansk men har efterhåden også haft mange par, ofte hvor den ene ikke har dansk som modersmål og hvor parterapien derfor har foregået på engelsk. 

Speciale i parterapi

 

Jeg har efteruddannelse inden for emotionsfokuseret parterapi (EFT), som er en parterapeutisk retning udviklet af Dr. Sue Johnson.

I EFT er det centralt at få identificeret de tilknytningsmønstre, som et par kan sidde fast i. Arbejdet består derfor i at få øje på uhensigtsmæssige - negative - mønstre (og udækkede tilknytningsbehov) for derigennem at finde frem til det parret længes efter. Her ligger stien til et mere positiv samspil.

Læs mere om hvad der sker i et EFT-parterapiforløb her.

Jeg er aktuelt i gang med efteruddannelse i parterapi efter Gottman-metoden - vil du vide mere? Klik på filmene nedenfor.

 BOOKING 

 

Benyt linket ovenfor til at booke en tid til parterapi eller individuel terapi.

Vær opmærksom på, at tider der påbegyndes fra kl 16.00 har et "sen-tid-tillæg".

 

 

Tip... når I booker parterapi 

 

Når I første gang booker parterapi hos mig, så anbefaler jeg at I booker følgende:

 

1. Book første parterapi (75 min)

2. Book en individuel tid til hver af jer så hurtigt derefter (45 min)

3. Book anden parterapi (75 min)

 

Så har vi en god ramme at starte med. 

 

Behov for akut tid?

Kontakt mig på +45 52 11 22 04

Vil I prøve en par-øvelse derhjemme?

1) Tænk på en ting eller egenskab, du er taknemmelig for hos din partner. Skriv det på et stykke papir. 2) Skriv nu noget ned, som du gerne vil have hjælp til af din partner. 3) Slut af med at skrive om noget du gerne vil tilgives for af din partner.

Del det med hinanden. Husk at være venlige og kærlige undervejs - både mod dig selv og din partner.

Testimonial

"Da vi startede hos dig var vi på nippet til at blive skilt. Vi kunne slet ikke finde hinanden efter alt det der var sket. Men du pegede os tålmodigt hen mod, at vi ikke var et særligt dårligt match for hinanden, men at vi var fanget i et negativt mønster. Vi fandt hinanden igen" - Signe og Peter

Inspiration - se mere fx her