Anbefalinger af aut. psykolog Lene Kragh

"Jeg havde mistet overblikket og det har jeg fået igen. Du giver en masse gode redskaber, men det er vigtigt for mig at jeg kan stole på den person som giver dem. Jeg har gået til psykolog før men har aldrig haft kemi med psykologen. Der er god kemi mellem os og det er jeg lykkelig for".

- Maria Pedersen, CBS, København

“Tusind tak for din store hjælp, både med at lytte til mig, forstå mig og med at hjælpe mig videre. Det er jeg meget glad for”.

- Bo Kenneth Haakonsson, Leman, Greve

"Det har været en stor hjælp at komme her og meget lærerigt. Jeg har gået med problemerne alene alt for længe. Da jeg først startede her vejede min rygsæk 100 kg. I dag er der kun vægten af min madpakke i rygsækken og den tynger mig ikke længere".

- Michael, DSB, København

"Du har virkelig hjulpet mig meget. Jeg kan stå på benene igen. Og jeg kan mærke at jeg på en ny måde kan hive mig selv op, når det bliver lidt svært. Jeg er en ny udgave af mig selv. Jeg har glædet mig til at komme herind i dag (sidste gang) og fortælle dig, at nu går det bedre".

- Bjarke S. Pedersen, Man Diesel og Turbo, København

"De 5 samtaler hos dig har været guld værd. Jeg kunne have gravet mig ned før jeg kom her. Jeg turde ikke sove. Men jeg fået rejst brikkerne op igen og føler mig klar til en ny runde. Jeg ved der sikkert er masser af kampe forude - men det er fint og jeg får sovet igen". 

- Lykke Poulsen, Herlev Hospital

"Jeg har lyst til at anbefale dig til alle, som har det svært. Hos dig er der ingen fordømmelse, man føler sig velkommen og taget hånd om af dig. Du giver et smil, er positiv og det er opløftende og opbyggende at komme her. Det er et frirum, hvor jeg får lov til at være mig selv. Det har været helt fantastisk at gå hos dig". 

 
- Lydia Baasch, jobsøgende, København

"Forløbet hos dig har været gavnligt, brugbart og vellykket"

- Nicklas Suherland, Miele, Glostrup

"Jeg har været rigtig glad for at gå hos dig. Du er sød, rar og meget nærværende - og det er tydeligt at du ikke er igang med at tænke på andre ting mens vi taler. Du spørger ind på en god måde og det har været interessant for mig at undersøge hvorfor jeg reagerer som jeg gør. Jeg har tænkt meget over det du har spurgt mig om. Jeg har været meget tilfreds med forløbet hos dig".

- Pia Stensgaard, Panum, København

"Det er rart at komme hos dig og du har hjulpet mig. Du har egentligt ikke sagt så meget, men det du har sagt har været passende. Du er et rigtig behageligt menneske og helt nede på jorden. Du er ikke en gammel tør psykolog-dame, sådan som man ser på film. Vi klinger godt sammen og det betyder rigtigt meget. Det er let at åbne sig over for dig. Tak for hjælpen"

- Cecilie Kruuse, Netto, København